Let op!, Geld lenen kost geld!

Bedrijfs Lening

Zakelijk Krediet Financiering

Bedrijfs investering

Bedrijfsinvestering

Als beginnend of ervaren ondernemer heeft u het zelf misschien wel eens of meerdere malen ervaren, u wilt uitbreiden, groeien, u heeft een idee, maar de benodigde bedrijfsinvestering die hier voor nodig is ligt niet zomaar voor het oprapen.

Menig zelfstandig ondernemer die zijn bedrijf wilt expanderen of fondsen nodig heeft voor zijn plannen loopt tegen dezelfde problemen aan. Een bank is niet altijd happig op bedrijfslening aanvragen van jonge beginnende ondernemers, voor een bank zijn zij een risico.

Een oplossing wordt dan vaak gevonden in een kredietverstrekker die u, de ondernemer in het MKB, begrijpt en u de kans gunt om te groeien met uw bedrijf. Dit gebeurd natuurlijk niet voor niks, want voor bedrijven geldt net zoals voor particulieren dat geld lenen geld kost.

Zelf investeren in bedrijfsfinanciering

Heeft u als onderneming of particulier uw geld- en spaartegoeden op een bankrekening staan maar brengt dit niet het gewenste rendement op, en daarbij draagt u een warm hart toe aan andere ondernemers in het MKB?

Dan is het voor u misschien interessant om uw vrije tegoeden of spaargelden te investeren in andere mensen en bedrijven en daarbij een hoger rendement te behalen dan bij een bank.
Er zijn verschillende methodes van financieren en er wordt rekening gehouden met het terug betalen van de uitgeleende gelden.

Zo wordt er alleen in personen of bedrijven met een hoge kredietwaardigheid of vaste baan geïnvesteerd. Ook vindt er een controle bij het BKR of andere instantie plaats om uit te vinden of aanvragers in het verleden geen betalingsproblemen hebben gehad.

Er wordt ten allen tijde gedegen en correct met uw investering omgegaan.

Hoe investeert u in een bedrijfsfinanciering?​

U kunt natuurlijk zelf uw tegoeden of spaargelden beleggen in voor u bekende of onbekende MKB ondernemers en met deze afspraken maken over de aflossing van de investering.

Maar er zijn specialisten op het gebied van investeren die u kunnen ontlasten met het zoeken naar en bemiddelen met ondernemers.

Zonder tussenkomst van een bank zorgen zij voor een “peer to peer” lening, hierdoor kunnen kosten bespaard worden die u weer terug ziet in een aantrekkelijk rendement.

Tevens wordt iedere investering die u inlegt gespreid over de leningen die op het moment dat u uw tegoeden inlegt geen achterstand vertonen en wordt zo het risico van verlies van een gedeelte van uw inleg naar een minimum terug gebracht.

Bedrijfsinvestering in Europa ?

Wilt u investeren buiten de Nederlandse grenzen en kunnen kiezen waar u uw investering belegt ? Ook dat is geen probleem. Binnen een kort tijdsbestek van enkele minuten kunt u online een gratis account aanmaken, zo veel, of weinig geld inleggen als u zelf wilt en de lening uitkiezen waarin u wilt dat uw geld geïnvesteerd wordt.

Zo snel als dit geregeld is en de ondernemer die de lening afneemt begint met afbetalen kunt u maandelijks betalingen verwachten in uw account van uw uitstaande leensom met de bijbehorende rente. Er worden ROI (Return Of Investment) percentages behaald tot wel 16% !  

Ligt uw hart bij ondernemen in het MKB en wilt u uw tegoeden of spaargeld nuttig investeren en zien groeien is het investeren in bedrijfsfinanciering voor u misschien een ideale oplossing.
U profiteert altijd van een aantrekkelijke rente, volledige transparantie over de toepassing van uw investering en is er een maandelijkse terugbetaling met rente.

Maak een online account aan om het te proberen, niet tevreden? Dan kunt u net zo snel weer afzeggen.

Contacteer ons

Heeft u vragen of opmerkingen over de site ?
Neem contact met ons op via het contactformulier.

© - Bedrijfs-Lening.nl

Bedrijfs Lening